søndag 20. november 2016

Julestemning

Hei
Jeg var innom Søstrene Grenes  butikk i nærheten for litt siden, og tok med meg katalogen deres 'jul på Kronborg slott', fordi jeg syntes de hadde så fine bilder. Den bare lå litt på hobbyrommet mitt og jeg tittet ofte i den.

Så tenkte jeg å lage julekort med de fine bildene, jeg fant frem kvistkartong ( også fra SG) og hvit kartong og begynte å finne utsnitt av fine motiver. Jeg ville fremheve bildene så da ble det INGEN form for pynt, enkelt og greit bare stemplet en julehilsen inni. Jeg synes de ble fantastisk fine ❤️






Takk for at du tittet, sees

torsdag 10. november 2016

Adu

Hei, jeg har laget et nytt bidrag til Barnemix igjen, denne gangen er sponsor All Dressed Up, de har massevis av fine digier,  jentemotiver eller dyr å fargelegge.
Mitt motiv er en liten fe på en sopp, selvvalgt.
Hun er fargelagt med mdine Promarkers, jeg stemplet også noen trær fra et annet sett siden oppgaven var å lage en bakgrunn. Biene er tegnet på også.
Ellers er himmelen fargelagt med Distress Ink: Tumbeled galss ig Salty Ocean.
Litt gloss på vingene og bladene.
Jeg synes hun ble riktig søt og hun har funnet sin 'happy place'.


Takk for at du tittet, sees :)

søndag 6. november 2016

Juletags

Hei
Jeg har laget noen juletags til Epla-butikken min, og jeg viser fremgangsmåten og hva jeg har brukt. Det er ok å lage litt enklere ting innimellom, fargelegging er ganske tidkrevende enten med tusj eller maling, men veldig moro da..

Først fant jeg fram 5 røde kartongbiter i ca 7x10 cm, sort og gullkartong, og små knapper og tråd.

Toppen er rundet med en rund scallop die, belte er en sort kartong-stripe, og beltespennen er en firkant i "gullpapir" med en mindre sort firkant inni, smart..knappene ble tilslutt hvite halvperler.

Her limes alt sammen med sterk dobbeltsidig tape - a' la samlebånd..

.. hull i toppen, hullforsterker og tråd og ferdig! 
Veldig festlige, synes jeg.

Takk for at du tittet, sees :)